onsdag 13 april 2016

Love and marriage

Hej,
Something old, something new, something blue. Nothing borrowed though.... Det slutar alltid med att jag köper de scrapsaker jag lånar. Mer till skattkistan liksom. ;-D Galen som man är. 

Fick beställning på ett bröllopskort! Det är roligt med beställningskort när man ska göra det personligt utan att man känner dem kortet är till. Får lite fakta om personerna som att hon tränar judo har svart bälte, har en hund och han programmerar  tv-spel tex senaste Star wars... Och turkost är hennes favoritfärg. Vi kommer överens om att Whimsy Wee passar deras stil. Ok då kör vi! Motivet är målat med Promarkers. Hennes skärp/bälte blev förstås svart... Hos Scrapfabriken hittade jag stämpeln från Gummiapan med texten från Star Wars. Har stämplat den i en väldigt användbar banner i ett set om tre från Lawn Fawn. Hunden är en die från Amy design, den hittar du att köpa här: http://instila.se/dies/djur/animal-medley-cats-and-dogs-dies/.


Björken och bården högst upp är från Magnolia Doo Hickey. Det turkosa pappret är en present från mamma för länge sen. Laura Ashley design faktiskt.

Har använt peel-off bokstäver till initialerna (se länk i föregående inlägg). De var svarta men har guldat ner dem lite med ett slags Inca gold pigment. Fäste jättebra! Och gav dem samma look som metallhjärtat.

Hoppas det faller brudparet i smaken och att deras dag på lördag blir fin. 

1 kommentar:

  1. Lovely card! Great dies use, love this scene you created :)

    SvaraRadera