fredag 16 september 2016

Nu så kommer julen, nu är julen här

Hej,
Jajamensan fattas bara. Ibland känns det nästan som om jag är sent ute när jag börjar julkortsproduktionen i september. :-D Så jag rivstartar med tre kort i dagens blogg för Instila http://instila.se/info/inspirationssidan/.

Det första kortet hämtade jag inspirationen till från ett kort jag surfade förbi på Pinterest. Fast i slutändan ser det väldigt olikt ut. Men det var något med istapparna och huset som jag fastnade för. Sen kom jag på att använda min nya underbara runda snöflingedie från Precious Marieke. Älskar det här märket! Skär ut bra. Har härliga fina detaljer och är  oerhört prisvärt. Papprena kommer från ett underbart pappersblock från Docrafts. Det gulliga lilla huset är från Leanne Creatief.


Kort nummer två har änglar i fokus, med bakgrundspappret som utgångspunkt. Även här har jag använt diesen från Precious Marieke. Medan jag på förra kortet tänkte den runda formen som en snöglob så fick det denna gång likna en julkula.


Det tredje julkortet har en liten naiv touch. Här har jag utgått från renarna i ett julklippark och matchat med ett lila julpapper och ett prickigt. Har lagt in moln och flingor från ett set från Leanne Creatief. Snöflingebården är ljuvligt detaljrik och från Joy Craft, en favorittillverkare som äntligen kommer in till Instila. Detsamma gäller texten Winter.


Kolla här va?! Inte ett enda rött julkort än så länge. Tror det blir så när man börjar tidigt på säsongen. Annars brukar nog många av mina julkort vara blå. Men inte ens det blev det denna gång! 

Hoppas du fått lite inspiration till din kommande julkortsproduktion! Ha en skön helg!

// Pyzzlot Karin

Material från Instila
Kort nr 1:
Hörn från Amy Design 
 http://instila.se/dies/ramar-horn-och-barder/oud-hollands-ram-med-tulpaner-och-4-horn-dies/
Hus die 
http://instila.se/forbestallning-host-halloween-jul-och-vinter/dies/ovriga-dies/houses-embossing-dies/
Blommor och blad 

Kort nr 2:
Papper med änglar: 
Beiget bakgrundspapper i kulan 
Christmas border 

Kort nr 3:
Blommor 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar