onsdag 18 mars 2015

Äntligen vår

Att bygga små scener med sina kort tycker jag är så kul! Här är ett kort till ett väldigt trädgårdsintresserat par med hälsningen "äntligen vår!" och lycka till inför säsongen! Stämplarna är Hänglar som jag maskat ihop. Och sen massa olika dies för att bygga en riktigt härlig trädgårdsscen. Tycker det blev extra kul m tagen i vad som ser ut som en fröpåse. 

Till cool bandytjej

Är det inte häftigt att det finns stämplar för nästan allt. Det går alltid att göra det personligt efter personens intressen och så. 

Jag har länge gjort kort till min systerdotters födelsedagar. Nu tyckte jag det var dags för ngt annat än rosa och lila kort. Använde Kenny K's hockey girl och jättemånga olika dies. Både i hårda former som tegelväggen och lite spetskant. Så nöjd med den spetsdiesen från Joy, som var en gåva från en mycket gullig Scrapvän. 
Jag älskar mina stora sifferdie som jag köpt begagnat. minns inte märket....Så här såg hela kortet ut:

måndag 9 mars 2015

I fish you were here

Long time no see! Bloggen har varit på paus men det har verkligen inte kortmakeriet (eller shoppingen färden delen :-D ).  Här kommer ett kort till en riktigt god vän född i fiskarnas tecken. 

Har målat Magnoliastämpeln med Distresspennor och använt flera blåa och gröna nyanser vid vattenytan. Gillar färgstarkt om ingen redan noterat det. :-)



Har satt henne i en Spellbindersram och skapat en vassrugge med en Die-namics die som blomman är ju en Magnolia-die och det flikiga bladet från Marianne Design. I botten har jag lagt en bård av vågor. Den är från Memory Box. Det lilla hjärtat har jag införskaffat nyligen. Den och texten är Roxstamps dies. 


Hörnen är oxå Spellbinders. Krussidullen till vänster har jag fått i en Scrapbook-RAK någon gång. Den var fin och jag vill förstås äga den oxå. Får nog leta efter vad det kan vara? Joy?