torsdag 3 april 2014

Strings attached

Tänkte visa två kort där jag jobbat med tunna band eller snören som bärande element i designen. Först ut är en flicka som sitter och balanserar på ett klädstreck.

Gorjusstämplarna gör skäl för sitt namn. Den här på klädstrecket m nallen är så söt. Hon är målad m akvarellfärger. Fick för mig att fortsätta klädstrecket utanför bilden och stämplade och klippte ut små klänningar från en Prima collage-stämpel och färglade. Sedan fäste jag dem på ett brunt tunt band. Stämplade även upp strumporna en extra gång och hängde upp. Texten Hang in there lånades från Tiddly Inks stämpelark.


Favoritpappret från Gummiapan var givet i detta kort. Men oxå en bit randigt för att matcha mot hennes klänning. Kan ni gissa om den andra favoriten moln-diesen oxå fick vara med på 3D-kuddar. :-) 

Ett rutigt band som avslutning.

Tycker mycket om det här kortet i all sin enkelhet och det råkade komma väl till pass till en vän just som det var klart!

Det andra kortet är nästan på samma tema. Här har jag fäst twine mellan två träd, en die från memory box och låter den lilla igelkotten från Penny Black balansera på.


Textstämpeln i en Spellbinders form är oxå från Penny Black. Gräset är Joy Craft. Jag har stämplat igelkotten på mönsterpspper och klippt ut hjärtat. Tycker om det här enkla kortet pch hoppas att det värmer i hjärtat på den som ska få det oxå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar