onsdag 29 augusti 2012

Ett sött litet frö till ettåring

Tro nu inte att jag presterar flera kort om dagen. Så här i bloggstarten tänkte jag gräva lite i skafferiet och lyfta fram sådant jag gjort senaste månaderna så får ni ett hum om min stil lite snabbare.

Jag älskar själv att surfa på pysselbloggar som inspiration och ska väl länka till mina favoriter här snart. Men här är som sagt lite av mina alster. Hoppas någon bli inspirerad!

Whimsy Wee gör ju sååå sööta stämplar som är underbara att måla och knåpa ihop till ett kort. Flera av dem kan du hitta på www.mikaelasscrapin.se. Då får du dessutom väldigt trevlig och personlig service!

Här är Dandelion Girl i en die från Nellie Snellen. Blommorna är från Marianne Design. Kortet passar till en söt ettårig tjej tycker jag. Och allt måste ju inte vara rosa! ;-)

Augustikärlek

Fick en beställning på ett bröllopskort. Testade en kombination av söta Tilda-stämpeln och klassiska filmstjärneliknande dies från Marianne Design. Hjärtat är från Memory box. Pappret är nog Maja Design om jag inte minns fel.

tisdag 28 augusti 2012

Sommarversion

Like flower and the bee, great friends are we

Sarah Kays stämplar är härliga att måla. Texten kommer från Whimsys Wee kollektion. Staketet är en Martha Stewart punch. Trädet från Memory Box.

Kompositionen är tänkt att skapa lite sommarkänsla. Det kan va skönt att ha ngra sådana att titta på så här när höstmörkret nalkas.

måndag 27 augusti 2012

Lycka till i London

En vän ska representera Sverige i Paralympics i London, damlaget i goalball. Ett lycka-till kort var förstås nödvändigt att göra. På rosetten sitter en liten pingla precis som i bollen.

Stämpeln från Magnolia. Layouten liftad från ett amerikanskt 4th of july kort. Tag:en är oxå från Magnolia. Är väldigt förtjust i det blommiga bandet. Tror det är köpt på Panduro.

Nu hoppas jag bara kortet fungerar som lyckomaskot!

En första touch av höst

I morse kom hösten tror jag och den visade sig inte från sin bästa sida. Ett fint regn blåste in i varenda por och jag kände att det var en miss att inte ta strumpor i skorna. Eftermiddagen bättre. Ljummet men krispig luft.Mer som brittsommar. Det är väl den känslan jag vill fånga i detta kort.

Till en kollega som slutar. Hon gillar Desigual-kläder så jag försökte spraka loss med färgerna. Jag försöker alltid fånga lite av personligheten i mina kort.

Stämpeln är från Sarah Kay målad med ProMarkers. Trädet är från Memory box, liksom vimpeln. Trädet är en återkommande favorit.